Søk

Fritid og idrett

VBUR er vår nærmeste samarbeidspartner innen frivillighet.
VBUR er paraplyorganisason for mange ungdomsorganisasjoner i Vestfold. VBUR tildeler midler til fylkesledd av frivillige barne- og ungdomsorgnanisasjoner i Vestfold. UngInfo er utvikliet i samarbeid med VBUR.  Sammen med VBUR har vi laget vår egen brosjyre om frivllighet som kan hentes her, og vi har et enkelt undervisningsopplegg snart klart.

Klikk her for å finne brosjyrer for: PSYKISK HELSEJOBBSØKINGBOLIGJAKTFRIVILLIGHETOM UNGINFO
Senere vil vi legge ut våre undervisningsopplegg for samme tema her:  PSYKISK HELSE, JOBBSØKING, BOLIGJAKT, FRIVILLIGHET 

Kontortelefon VBUR:92219910. Daglig leder Helle Borchgrevink. VBUR har page på Facebook
Styreleder i VBUR er Thomas Lien fra NSF Speider. E-mail til styreleder: styret@vbur.no 
Email: kontakt@vbur.no  Hjemmeside: www.vbur.no 

Tar du brudd på barns rettigheter personlig?

Press er den eneste ungdomsorganisasjonen i Norge som kun jobber for barns rettigheter. Vår visjon er en verden der barns rettigheter er innfridd i henhold til FNs barnekonvensjon, noe vi jobber for gjennom politisk påvirkning, informasjonsspredning og aksjoner. Under politikk og kampanjer kan du lese mer om våre kampsaker, og hvordan vi griper dem an. ble stiftet i 1995, som Redd Barnas ungdomsorganisasjon, og ble en selvstendig organisasjon i år 2000. Vi har hovedkontor i Oslo, og lokallag i hele landet. Nystartet i Tønsberg nå. Treff oss på UngInfo her i Tollbodgaten hver torsdag fram til jul. Ha en fin dag :)

Lag og foreninger.
Det finnes lag og foreninger for ethvert formål. Mange hundre bare i Vestfold. De fleste kommuner har som regel en oversikt over de fleste innenfor sin egen kommune, som regel en liste med navn og kontakt info. Klikk her for å komme rett til oversikten for din kommune: Andebu Hof   Holmestrand  Horten Lardal Larvik Nøtterøy  Re  Tønsberg 

UngInfo samarbeider med Røde Kors Ungdom Tønsberg. Røde kors driver mange aktiviteter, med vekt på seksuell helse, vennskap, ulikhet, krig og fred. De driver prosjektet "På Flukt" hvor man spiller rollespill om å være flyktning. Prosjektet er støttet av VBUR. Røde Kors Ungdom reiser til skoler og fritidsklubber og har kurs hvor du kan få "Kondomlappen". Les mer om dette på deres egen hjemmeside. Røde Kors Ungdom er jevnlig innom UngInfo. Du finner dem på facebook også.

Larvik Skatehall og skateboardklubb. 
Det koster 50 kroner for å bli medlem av klubben. Inngang: 20,- kroner pr.gang for medlemmer og 40,- for dem som ikke er medlem av klubben. Man kan også kjøpe årskort som koster 400,- , da blir det 450,- for medlemskap og årskort. Hjemmesiden har oppdatert info om åpningstider. 
Man-ons-fredag: 17:00 - 21:00. Lørdag: 14:00 - 20:00. Søndag: 14:00 - 19:00. Søndag: fra kl 19:00 for de som er 20+. 
Følg med på skateklubben på facebook så får du oppdateringer. Her får du oppdateringer om Larvik Open som arrangeres årlig. 

UNG.NO
u
ng.no sin oversikt over ungdoms organisasjoner finner du her.

LNU
Et samarbeidsorgan for barne og ungdomsorganisasjoner i Norge. Her finner du oversikt over organisasjoner, og du finner steder å søke penger til din aktivitet eller organisasjon.

Ungdom og fritid
Interesseorganisasjonen for fritidsklubber. Har du spørsmål om fritidsklubber kan du kontakte dem. Her finner du oversikt over fritidsklubber, og du finner steder å søke penger til din klubb, sin aktivitet eller din organisasjon.